top of page

Gevelreiniging

Door invloed van uv-straling, vocht, vorst, zoutaanslag, zure regen, etc, treedt er onherroepelijk verwering op aan uw woning of bedrijfspand. Voor het reinigen van gevels maken we gebruik van verschillende milieuvriendelijke technieken, waarmee gevels weer als nieuw worden.

 

Schoonmaken van gevels en muren

InteX Vastgoed Onderhoud BV maakt de buitenkant van uw pand keurig schoon. De waarde van uw pand wordt hierdoor behouden of zelfs vermeerderd. Natuurlijk werken we met inachtneming van alle normen en regels met betrekking tot het milieu.

 

Damwandreiniging

Ook bedrijfspanden met gevelbekleding van damwand profielen dienen regelmatig gereinigd te worden. Reiniging is niet alleen noodzakelijk voor de representatieve uitstraling van uw bedrijfspand maar zeker ook om te voldoen aan de garantie voorwaarden van de fabrikant van deze beplating. Wij nemen samen met u de noodzakelijke werkzaamheden op waarvan u een duidelijke en vrijblijvende offerte ontvangt. Hierbij maken we gebruik van verschillende milieuvriendelijke technieken, waarmee gevels weer tot nieuw worden gereinigd zonder schade toe te brengen.

Ruiten reinigen 

Ook voor het wassen en reinigen van uw ruiten kunt u SSG inschakelen. Met behulp van de nieuwste milieuvriendelijke technieken zorgen we voor stralend schone ruiten.

In tegenstelling tot de meeste bedrijven reinigen wij naast de ruiten ook de kozijnen. Hierdoor wordt gezorgd dat viezigheid minder snel uw houtwerk aantast. Tevens worden de kozijnen gecontroleerd op gebreken zoals houtrot. Hoe eerder deze worden achterhaald des de sneller er onderhoud kan worden uitgevoerd. 

bottom of page